Licht


Bij elk evenement is een lichtshow onmisbaar, wij beschikken over bewegende en statische verlichting. Met passie ontwerpen wij graag de meest creatieve licht designs, de sfeer is bepalend door het juiste licht!

Neem contact op

Geluid


De kwaliteit van geluid is belangrijk, het is zelfs cruciaal  bij elk evenement. Om een klus te klaren heb je de juiste systemen nodig. VGLpro investeert alleen in de beste apparatuur, voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u bij ons op de juiste plaats.

Neem contact op

Drive-in Show


Het is pas feest als uw gasten genieten en tevreden zijn. Door jarenlange ervaring op DJ gebied bent u bij VGLpro Drive Inn Show op het juiste adres. Is het voor een evenement, bruiloft of bedrijfsfeest dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag !

Neem contact op

Installaties


Wilt u uw  locatie voorzien van een vaste licht- en/of geluid- installatie?
Ook dan is VGLpro uw partner.

Neem contact op

Totaalconcept


De organisatie van een feest of evenement is veel werk, wilt u zich geen zorgen maken over alle technische faciliteiten dan kan VGLpro u hierbij helpen. Wij nemen u deze zorg uit handen en regelen alles op technisch gebied, of het nu gaat om geluid, licht, elektra, aggregaten, watervoorzieningen, toiletwagen, podia, inrichting, tenten, VGLpro denkt met u mee en regelt het.

Neem contact op